Dr. Heru Sugiyono, S.H., M.H. (Dosen Fakultas Hukum UPN "Veteran" Jakarta) sedang memberikan konsultasi

Selasa, 6 Juni 2023 – Lembaga Konsultasi Dan Bantuan Hukum Fakultas Hukum UPN “Veteran” Jakarta (LKBH FH UPNVJ) memberikan layanan konsultasi hukum kepada masyarakat secara gratis di ruang konsultasi yang disediakan Balai Pemasyarakatan Kelas I Jakarta Selatan (Bapas Jaksel) Kanwil Kemenkumham DKI Jakarta

Layanan Konsultasi Hukum Gratis tersebut sebagai tindak lanjut atas kerjasama antara LKBH FH UPNVJ dengan Bapas Jaksel. Dengan layanan konsultasi hukum gratis ini, diharapkan kesadaran hukum masyarakat semakin meningkat sehingga visi pemasyarakatan dapat tercapai.

9 comments on “Lembaga Konsultasi Dan Bantuan Hukum Fakultas Hukum UPN “Veteran” Jakarta (LKBH FH UPNVJ) memberikan layanan konsultasi hukum kepada masyarakat secara gratis

1. Hello would you mind letting me know which webhost you’re using? I’ve loaded your blog in 3 different internet browsers and I must say this blog loads a lot faster then most. Can you recommend a good internet hosting provider at a honest price? Thanks a lot, I appreciate it!

2. Can I just say what a relief to find someone who actually knows what theyre talking about on the internet. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. More people need to read this and understand this side of the story. I cant believe youre not more popular because you definitely have the gift.

3. I¦ll immediately take hold of your rss as I can’t in finding your e-mail subscription hyperlink or newsletter service. Do you’ve any? Please allow me understand so that I may subscribe. Thanks.