[ P R E S T A S I ]
Selamat dan Sukses kepada Mahasiswi Fakultas Hukum UPN Veteran Jakarta atas nama Prisca Dwi Maylinda NIM 2010611116
dengan delegasi:
1. Prisca Dwi Maylinda (2010611116)
2. Bayu Saputra (1910714089)
3. Jovanka Adina (1810714077)
4. Mohammad Rayhan Hernadi (1910713064)
5. Sartika Aliffia (1910713067)

lewat ORMAWA @frdm_fhupnvj yang memang tidak diragukan lagi prestasinya, mengirimkan anggotanya untuk mengikuti perlombaan bergengsi dan hasilnya konsisten terus membuktikan bahwa mereka dapat meraih prestasi yang sangat membanggakan untuk UPN Veteran Jakarta khususnya Fakultas Hukum UPN Veteran Jakarta..

Sekali lagi Selamat!, Salam Bela Negara!

147 comments on “Mahasiswi Fakultas Hukum UPN Veteran Jakarta meraih Gold Medal dalam Asean Innovative Science Environmental and Entrepreneur Fair 2022

1. It’s really a nice and helpful piece of info. I am happy that you shared this useful information with us.Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.

2. Thanks on your marvelous posting! I definitely enjoyed reading it, you’re a great author.I willensure that I bookmark your blog and may come back at some point.I want to encourage one to continue your great job, havea nice evening!