Rabu, 26 Juli 2023 kembali Guru Besar FH UPNVJ Prof. Dr. Wicipto Setiadi, S.H.,M.H. menjadi pembicara/narasumber dalam Legislative Drafting Training secara online yang diselenggarakan oleh Jimly School of Law and Government. Materi yang diberikan adalah “Jenis, Hierarki dan Proses Pengharmonisasian Peraturan Perundang-undangan”. Pesertanya antara lain berasal dari berbagai kementerian, lembaga pemerintah non kementerian, perguruan tinggi dan pemerintah daerah.

14 comments on “Guru Besar FH UPNVJ Prof. Dr. Wicipto Setiadi, S.H.,M.H. kembali menjadi Pembicara/Nara sumber dalam Legislative Drafting Training Jimly School of Law and Government

1. I cling on to listening to the rumor lecture about receiving free online grant applications so I have been looking around for the best site to get one. Could you tell me please, where could i acquire some?

2. I have read some good stuff here. Certainly worth bookmarking for revisiting. I surprise how much effort you put to make such a excellent informative site.